Review TV Smart LED Samsung 40HU6900 UHD

Samsung 40HU6900 - Imagine principala

Samsung 40HU6900 – Imagine principala

Televizoarele 4K ultraHD precum Samsung 40HU6900 sunt din ce in ce mai populare printre utilizatorii de rand iar gratie volumului mare de vanzari zilnic, pretul acestor televizoare a scazut simtitor in ultima jumatate de an.
Diferenta dintre un televizor Full HD care pana nu demult reprezentau un best-buy pentru multi dintre noi si un televizor ultra HD consta in rezolutia ecranului, un televizor ultraHD are o rezolutie de 4 ori mai mare decat clasicul HD, rezolutia afisata fiind de 3840×2160(8 MP).

Un pionier in acest domeniu este televizorul despre care discutam astazi si anume Smart LED Samsung 40HU6900, 101 cm, Ultra HD.  Imaginile afisate de catre acesta reprezinta un adevarat spectacol vizual.
Veti ramane cu adevarat surprinsi de calitatea imaginilor care va fi extraordinara din toate punctele de vedere.  Datorita tehnologiei Color Brilliance, puteti vedea lucrurile cu un aspect foarte natural. Tonurile sunt reproduse cu o precizie uluitoare, de parca ati fi, in realitate, in locul respectiv. Tot ceea ce vedeti pe ecran este luminos si intens. Culorile prind viata in mod spectaculos, iar imaginile arata natural si realist. Acum, puteti sa va scufundati intr-o extraordinara vizualizare UHD, foarte spectaculoasa.

Vezi aici pret actualizat cu promotii si transport gratuit!

Vizualizare excelenta UHD cu culori spectaculoase si realiste: Televizorul Smart LED Samsung 40HU6900 vine cu tehnologia Color Brilliance care reproduce tonurilor cu o precizie neasteptata, practic, crezi ca vezi realitatea, nicidecum ecranul televizorului. Color Brilliance face ca, culorile sa prinda viata, sa para cat mai real si cat mai natural, o tehnologie pe care nu o gasim la multe televizoare.

Televizorul Smart LED Samsung 40HU6900 face parte din gama televizoarelor lansate in 2014, un televizor care vine cu caracteristici puternice, procesor puternic si conectivitate dusa la cele mai inalte standarde. Referitor la procesorul integrat in acest televizor, stim despre el ca este un quad-core de ultima generatie ce permite rularea de procese in regim multi-tasking fara a fi deloc obosit. Dimensiunile televizorului fara stand sunt 916.9 x 538.4 x 50.3 mm iar cu stand 916.9 x 585.9 x 258.0 mm

Ca si conectivitate avem: 4 porturi HDMi, o intrare scart, 3 porturi USB, o intrare component si o intrare audio digitala. Internetul se poate conecta atat prin WiFi cat si prin cablu de retea.  Rata CMR(clear motion rate) ridicata de 200 hz garanteaza ca scenele in miscare nu vor fi afectate de neclaritati,fiind redate excelent. Alte caracteristici speciale ale imaginii:UHD upscaling,mega dcr,wide color enhancer plus. Continutul full HD vizionat va fi supus automat upscaling-ului,diferentele fiind vizibile si evidente daca il comparam cu un televizor cu rezolutia full hd nativa.

Poate multi dintre voi va intrebati daca acest televizor ultra HD este totuna cu unul 4K, ei bine raspunsul este negativ. Este vorba de rezoluția ecranului televizorului sau mai bine zis de numărul total de linii verticale și orizontale de pixeli . La un televizor Full Hd 1920 x 1080 avem 1920 de linii orizontale de pixeli și 1080 linii orizontale . La Ultra Hd avem un număr de 3840 X 2160 linii deci vorbim de un progres semnificativ.

 

Articole similare
Black Friday 2018 eMag – 16 noiembrie – oferte actualizate
Incepem noua sesiune de Black Friday din 2018 – start in dimineata zilei de 16 Noiembrie. Dupa cum v-am obisnuit...
TV Smart LED Samsung 138 cm, model 55MU6102 – review
Discutam astazi despre televizorul Samsung 55MU6102  LED de 138 cm, un TV cu performante foarte bune, imagini clare si sunet...
Review laptop Apple MacBook Air 13 cu procesor Intel® Dual Core™ i5 1.60GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel® HD Graphics
Discutam azi despre unul din cele mai performante laptopuri la ora actuala – Apple MacBook Air 13 cu procesor Intel®...

Inca nu exista niciun comentariu postat. Adauga un comentariu mai jos.

Lasa un comentariu


Nume(required)

Adresa de email(required)

Pagina web

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.