Promotii Black Friday 2015 – actualizare Live

bfg2Incepem actualizarea promotiilor anuntate pentru campania Black Friday 2015. Pe parcursul zilei de Joi 19 Noiembrie si Vineri 20 Noiembrie vom posta cele mai tentante si avantajoase promotii anuntate de cei mai mari retaileri din Romania. Mai jos aveti produsele si reducerile anuntate, cataloagele si eventualele promotii cumulate organizate cat mai eficient pentru a putea alege cu usurinta produsele care va intereseaza.

In acest an reducerile anuntate sunt cuprinse intre 20% si 90% la majoritatea magazinelor mari din tara cu mici exceptii. Inclusiv hypermarketurile Carrefour, Auchan si Real au anuntat reduceri de Black Friday la diferite articole alimentare, vestimentare si electrocasnice.

Incepem asadar in primul rand cu reducerile anuntate de retailerul eMag – Black Friday 2015:

Atentie: Link-urile spre eMag au fost adaugate pe baza de cautare produs pentru a evita eventualele confuzii in selectia produsului redus.

 

emag2

 

Catalog Flanco – Black Friday 2015:

 

 

 

 

Articole similare
Oferta Black Friday 2017 – actualizare permanenta
Dupa cum v-am obisnuit urmeaza sa actualizam in permanenta lista cu produsele intrate pe promotie de Black Friday atat inainte...
Oferte black friday 2016 – actualizare permanenta
Incepem si in acest an in premiera lista actualizata cu promotiile care vor fi valabile Vineri dimineata 18 Noiembrie 2016....
Sfaturi utile inainte de Black Friday 2015
Sfaturi utile oferite de eMag inainte de startul campaniei din acest an: eMAG – Sfatul numărul 1 de Black Friday...

3 Comments

Lasa un comentariu


Nume(required)

Adresa de email(required)

Pagina web