Review smart TV Samsung 43J5500

Samsung 43J5500 este un smart TV model 2015 dezvoltat de Samsung pentru utilizatorii din Europa. Acest model de televizor este cu atat mai special cu cat ruleaza noul sistem de operare Tizen.  Bara de meniu a televizorului Smart TV este usor de utilizat si va ofera acces mai rapid, mai simplu si mai intuitiv la tot ce doriti sa urmariti.

Vezi aici pret actualizat cu promotii si transport gratuit!

Televizorul are o greutate de 8.7 KG si dimensiunile cu stand 962.9 x 616.2 x 288.1 mm. Samsung 43J5500 poate fi conectat la internet atat prin cablu cu ajutorul placii ethernet cat si prin wireless cu ajutorul adaptorului Wi-Fi integrat. Slotul CI+ este extrem de util pentru decodarea posturilor care vin codate in mod normal pe transmisia terestra digitala. Avem totodata si doua porturi USB 2.0 extrem de utile pentru redare continut video de pe stick, poze sau melodii de tip mp3.


Nu mai este nevoie sa pierdeti timp cautand continutul dorit – materialele urmarite vor fi memorate, iar ceea ce urmariti mai frecvent va aparea pe bara de meniu; astfel puteti gasi cu usurinta tot ceea ce doriti sa urmariti. De asemenea, puteti explora noi tipuri de continut, deoarece televizorul Samsung Smart TV recomanda in permanenta materiale noi si populare care ar putea sa va placa. Descoperiti cea mai optimizata experienta Smart TV de pana acum.

Pe partea de specificatii hardware amintim aici in primul rand existenta unui procesor Quad Core puternic, acest Smart TV de la Samsung 43J5500 va ofera o performanta avansata. Veti observa imediat diferenta, cu actiuni multitasking mai rapide, posibilitatea de a trece instantaneu de la continut la navigarea web, precum si o interactiune mai cursiva. Cu aceasta forta suplimentara, experienta dvs. de divertisment va fi mult mai placuta, cu mai putin timp de asteptare si mai mult timp de vizionare.

Televizorul are o diagonala de 43 inch, aproximativ 109 cm si o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. Este o rezolutie excelenta pentru redare continut HD. Pe partea audio televizorul dispune de 2 difuzoare a cate 20W, difuzoare ce asigura o sonorizare excelenta si care au in completare tehnologii audio dezvoltate de Samsung, tehnologii precum:

  • DTS Studio Sound
  • DTS Premium Sound 5.1
  • HD Audio
  • Wallmount Sound Mode
  • Multiroom Link
  • TV SoundConnect
  • BT Headset Support


In materie de aplicatii disponibile amintim faptul ca in principiu continutul este tot ce conteaza, iar televizorul Samsung Smart TV vi-l asigura din plin. Va puteti bucura de nenumarate aplicatii si puteti naviga pe internet dupa bunul plac, in cel mai placut si intuitiv mod posibil. Printr-un simplu gest cu degetul pe ecran spre stanga sau dreapta, puteti vedea recomandari personalizate pentru aplicatii, aplicatii populare noi si multe altele, toate in acelasi loc. Dispune chiar si de un browser web imbunatatit, care va ofera acces rapid la site-urile web populare din regiunea dvs., cu o simpla apasare de buton si fara a trebui sa introduceti adresa URL.

Articole similare
Black Friday 2018 eMag – 16 noiembrie – oferte actualizate
Incepem noua sesiune de Black Friday din 2018 – start in dimineata zilei de 16 Noiembrie. Dupa cum v-am obisnuit...
TV Smart LED Samsung 138 cm, model 55MU6102 – review
Discutam astazi despre televizorul Samsung 55MU6102  LED de 138 cm, un TV cu performante foarte bune, imagini clare si sunet...
Review laptop Apple MacBook Air 13 cu procesor Intel® Dual Core™ i5 1.60GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel® HD Graphics
Discutam azi despre unul din cele mai performante laptopuri la ora actuala – Apple MacBook Air 13 cu procesor Intel®...

Inca nu exista niciun comentariu postat. Adauga un comentariu mai jos.

Lasa un comentariu


Nume(required)

Adresa de email(required)

Pagina web

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.