Sfaturi utile inainte de Black Friday 2015

bfemagSfaturi utile oferite de eMag inainte de startul campaniei din acest an:

eMAG – Sfatul numărul 1 de Black Friday – Lista de cumpărături

Cei de la eMAG ne spun în felul următor: sfătuiește-te cu familia și prietenii, adună toate dorințele lor. A venit momentul să vă răsfățați.

Dacă știți exact ce gadget vă doriți, puneți pe hârtie numele lui, modelul exact, configurația pe care o doriți. Dacă intenționați să cumpărați mai multe lucruri, cu atât mai bine este să vă faceți o listă, să vă stabiliți eventual un buget, să știți valoarea produselor înainte de Black Friday pentru a avea o imagine cât mai corectă a promoțiilor.

eMAG – Sfatul numărul 2 de Black Friday – Aplicația

În cazul celor de la eMAG este disponibilă și o aplicație mobilă care va trimite o notificare în momentul începerii campaniei. Noi vă recomandăm ca de Black Friday 2015 să vă treziți cât mai devreme posibil deoarece promoțiile bune se vor epuiza rapid. Soluția cea mai bună este să verificați site-urile magazinelor online încă de la ora 12 noaptea.

eMAG – Sfatul numărul 3 de Black Friday – Contul tău

Pentru a comanda rapid, întră în contul tău eMAG de Black Friday 2015, CARE POATE FI ACCESAT AICI, completează adresa de livrare la care vrei să primești toate produsele cumpărate. Astfel, poți plasa comenzile mult mai rapid!

Este probabil sfatul cel mai important în această perioadă, deoarece  timpul în care comanzi este foarte important și nu o să vrei să îl irosești atunci când vei plasa comanda, timp în care se pot epuiza stocurile.

eMAG – Sfatul numărul 4 de Black Friday – Comandă online

De Black Friday salvezi timp și bani dacă plasezi online, iar produsele vor fi livrate la adresa dorită între 21 și 29 noiembrie, la timp pentru a te bucura de ele în mini vacanța de 1 Decembrie.

Profită din plin de avantajul tehnologiei de astăzi și comandă online.

eMAG – Sfatul numărul 5 de Black Friday – Nu rata restul ofertelor

Este a cincea ediție de Black Friday iar produsele la promoție sunt din categorii tot mai multe. După ce ai reușit să îți achiziționezi produsele pe care le doreai, poți arunca o privire și peste restul produselor deoarece este posibil să zărești prețuri uluitoare.

Mai jos aveți comunicatul integral al celor de la eMAG despre cum să achiziționați în cel mai simplu mod articolele dorite de Black Friday, dar și ce puteți face în anumite situații mai speciale.

Articole similare
Oferte black friday 2016 – actualizare permanenta
Incepem si in acest an in premiera lista actualizata cu promotiile care vor fi valabile Vineri dimineata 18 Noiembrie 2016....
Promotii Black Friday 2015 – actualizare Live
Incepem actualizarea promotiilor anuntate pentru campania Black Friday 2015. Pe parcursul zilei de Joi 19 Noiembrie si Vineri 20 Noiembrie...
O noua campanie de reduceri – Revolutia preturilor
Incepand din aceasta dimineata eMag desfasoara o noua campanie de reduceri substantiale pentru o gama variata de produse.  Promotia incendiara...

Inca nu exista niciun comentariu postat. Adauga un comentariu mai jos.

Lasa un comentariu


Nume(required)

Adresa de email(required)

Pagina web

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.