Smart TV Samsung 40H5203 – review

Samsung 40H520 este un televizor full HD de tip SMART TV lansat la mijlocul anului 2014 care inca genereaza un numar mare de vanzari. Aspectul televizorului este unul mai degraba minimalist, totul fiind dus spre minim, mai putin ecranul. Ramele sunt subtiri, televizorul, propriu-zis este subtire iar suportul este simplu si placut.

Ceea ce este cu adevarat impresionant la acest televizor nu este aspectul, ci modul in care acesta se prezinta atunci cand ai nevoie de el. Atat imaginea, cat si sunetul prezinta o calitate desavarsita si te fac sa iti doresti din ce in ce mai multe de la acest televizor.

Vezi aici pret actualizat cu promotii si transport gratuit!

Ecranul de 101 cm afiseaza o rezolutie de 1920 x 1080, care permite tuturor detaliilor sa iasa in fata si sa isi faca simtita prezenta, iar caracteristicile superioare de imagine asigura calitate maxima in orice lucru pe care doresti sa il vezi. Ai la dispozitie tehnologia Clear Motion Rate 100, care permite imagini cat mai fluide, tehnologia Wide Color Enhancer, care permite culorilor sa isi arate adevarata valoare si diverse module pentru continutul pe care doresti sa il vizionezi.

Faptul ca este smart TV, poate sa fie decisiv pentru majoritatea utilizatorilor. Nu exista lucruri pe care sa nu le poti vedea pe Samsung 40H5203. Poti naviga pe internet, te poti bucura de continut si vei avea rapiditate, datorita procesorului dual core.

Majoritatea aplicatiilor deja sunt instalate, insa pentru cei care vor achizitiona televizorul Samsung 40H5203 ii anuntam ca pot descarca gratit o multime de alte aplicatii, practic avem un meniu gen andoird market de unde putem descarca exact ce ne dorim.

Sunetul este cum era de asteptat, foarte clar, cu o putere de 2X10W la care se mai adauga caracteristicile superioare: Dolby MS10, DTS Studio Sound si DTS Premium Sound 5.1.

Caracteristicile generale te vor lasa cu gura cascata, trebuie sa stiti ca are un consum de energie de 39W si o greutate de doar 7.3 KG, iar in componenta lui zace un procesor Dual Core care ajuta foarte mult la viteza de rulare in aplicatiile din meniului SMART.

Articole similare
Black Friday 2018 eMag – 16 noiembrie – oferte actualizate
Incepem noua sesiune de Black Friday din 2018 – start in dimineata zilei de 16 Noiembrie. Dupa cum v-am obisnuit...
TV Smart LED Samsung 138 cm, model 55MU6102 – review
Discutam astazi despre televizorul Samsung 55MU6102  LED de 138 cm, un TV cu performante foarte bune, imagini clare si sunet...
Review laptop Apple MacBook Air 13 cu procesor Intel® Dual Core™ i5 1.60GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel® HD Graphics
Discutam azi despre unul din cele mai performante laptopuri la ora actuala – Apple MacBook Air 13 cu procesor Intel®...

Inca nu exista niciun comentariu postat. Adauga un comentariu mai jos.

Lasa un comentariu


Nume(required)

Adresa de email(required)

Pagina web

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.