Black Friday 2018 eMag – 16 noiembrie – oferte actualizate

Incepem noua sesiune de Black Friday din 2018 – start in dimineata zilei de 16 Noiembrie. Dupa cum v-am obisnuit urmeaza sa actualizam in permanenta lista cu produsele intrate pe promotie de Black Friday atat inainte de data lansarii evenimentului efectiv cat si pe parcursul zilei de Vineri 16.11.2018. Incepem si in acest an in premiera lista actualizata cu promotiile care vor fi valabile Vineri dimineata 16 Noiembrie 2018. Cateva sfaturi utile de Black Friday:

– hotărăște-te din timp ce ai vrea să cumperi de Black Friday, ție sau cadou pentru cunoscuți. Fii SIGUR că în dimineața zilei de 16 va fi un iureș imens de shopping, așa că, dacă crezi că vei avea timp să te decizi atunci ce vrei, lasă-mă să îți spulber această impresie.
– fă-ți o listă cu produsele favorite.
– instalează aplicația de mobil. Dacă ai activate notificările pe mobil, vei primi notificare din prima secundă în care pornește Black Friday, deci nu va mai trebui să dai F5.

– fii sigur că ai setată adresa de livrare în cont, pentru a nu mai pierde vremea la checkout.
– iti poti salva acum datele de pe card in contul tau emag si in aplicatie si astfel vei putea face plata instant a produselor comandate – aceasta optiune este utila mai ales pentru cei care folosesc cardul de credit.
comandă direct de pe mobil, de oriunde te-ai afla, fie el pat, job, metrou sau cine știe unde te prinde dimineața zilei de 16 noiembrie.

 

 

 

Lista produselor aflate la promotie de Black Friday in 16 Noiembrie 2018:

 

Se mai adauga:

Articole similare
Oferte black friday 2016 – actualizare permanenta
Incepem si in acest an in premiera lista actualizata cu promotiile care vor fi valabile Vineri dimineata 18 Noiembrie 2016....
Promotii Black Friday 2015 – actualizare Live
Incepem actualizarea promotiilor anuntate pentru campania Black Friday 2015. Pe parcursul zilei de Joi 19 Noiembrie si Vineri 20 Noiembrie...
Sfaturi utile inainte de Black Friday 2015
Sfaturi utile oferite de eMag inainte de startul campaniei din acest an: eMAG – Sfatul numărul 1 de Black Friday...

Inca nu exista niciun comentariu postat. Adauga un comentariu mai jos.

Lasa un comentariu


Nume(required)

Adresa de email(required)

Pagina web

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.