Laptop Gaming ASUS ROG GL553VE-FY022 – i7-7700HQ – configuratie de top

Laptop Gaming ASUS ROG GL553VE-FY022 este un device de ultima generatie extrem de apreciat printre gameri care folosesc laptopul pentru astfel de activitati. Acest model vine cu un procesor Intel i7-7700HQ de ultima generatie care permite rularea unor aplicatii complexe indiferent de cat de complicata ar fi aceasta. Acest procesor este ajutat de un GPU extrem de performant de la nVidia, mai exact modelul nVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti cu o memorie de 4GB GDDR5 cu tehnologiile PhysX si Tehnologie CUDA™.

ROG Strix GL553 va ofera o experienta deosebit de realista in jocuri datorita procesorului Intel Core i7 de
Generatia a 7-a si a placii video dedicate NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti. ROG Strix GL553 este facut pentru jocuri si perfect
pentru a iti permite sa-ti dezlantuit creativitatea. A venit momentul sa experimentezi jocurile si aplicatiile favorite la un nivel de calitate nemaiintalnit!

ASUS ROG GL553VE-FY022 este echipat cu o tastatura de tip chiclet special conceputa pentru jocuri, cu taste dotate cu sistem de iluminare rosu si comutatoare de tip foarfece, ce va ofera o cursa de 2.5mm pentru un nivel de raspuns tactil foarte bun. De asemenea, dispune de taste WASD accentuate,astfel incat vei sti imediat unde trebuie sa iti plasezi degetele.  In plus, bara de spatiu de dimensiuni mai mare si tastele pentru sageti izolate asigura faptul ca toate functiile necesare se afla la indemana.

Verifica aici pret actualizat cu transport gratuit

Solutia ROG exclusiva de control a sistemului de racire Cooling Overboost iti permite sa modifici vitezele ventilatoarelor si dispune de un design inteligent pentru maximizarea eficientei procesului de racire, oferindu-i modelului ROG Strix GL553 stabilitatea necesara sesiunilor maraton intense in jocuri.

IMAGINI EXCEPTIONALE

ASUS ROG GL553VE-FY022 este echipat cu un ecran de 15.6 inchi si rezolutie Full HD, cu unghiuri de vizualizare largi, de 178°. Ecranul asigura un nivel excelent de contrast si consistenta a culorilor, nefiind afectat de fenomenul de migratie a culorilor cand urmariti imaginile din unghiuri extreme. De asemenea, dispune de un finisaj mat, astfel incat nu veti fi afectati de luminozitate excesiva sau reflexii ce va pot distrage atentia.

UNGHIURI LARGI DE VIZUALIZARE: 178∘
REZOLUTIE: FHD
ECRAN: MAT

CONECTOR USB TIP-C

Conectorul reversibil USB Tip-C permite conectarea mai usoara a dispozitivelor periferice si face posibile viteze de transfer de date foarte ridicate.

FUNCTII SPECIAL CONCEPUTE PENTRU STREAMING

ROG Strix GL553 este perfect pentru sesiuni maraton de jocuri si include o serie intreaga de functii ce iti permit sa partajezi si sa transmiti sesiunile tale de jocuri catre prieteni sau publicul larg. Microfoanele sale in serie ajuta la filtrarea zgomotului ambiental, pentru inregistrarea mai clara a vocilor.

ROG Gaming Center va imbunatateste experienta in jocuri. Acest centru de control integrat va ofera acces la toate functiile de care puteti avea nevoie in cadrul unui panou de control unic – puteti acum descoperi informatii despre sistem, seta taste de acces rapid pentru comenzi mai rapide in jocuri, ajusta setarile audio sau inregistra actiunea din jocuri.

In plus, tehnologia ROG GameFirst III optimizeaza traficul din retea pentru jocuri mai rapide, fara intarzieri. Alegeti unul dintre cele patru moduri presetate de prioritizare a pachetelor de date (Optimizare, Jocuri, Streaming Media si Partajare Fisiere) cu ajutorul interfetei sale foarte intuitive.

SUNET FOARTE REALIST IN JOCURI

ROG Strix GL553 este echipat cu difuzoare incorporate ce orienteaza sunetul catre utilizator pentru a aduce la viata jocurile.

Articole similare
Review Laptop Dell Inspiron 5558 – procesor I3
Laptop -ul Dell Inspiron 5558 este un model nou din familia Inspiron 15 Seria 5000 a companiei americane Dell, ideal...
Lenovo IdeaPad Y700-15ISK – review laptop excelent
Lenovo IdeaPad Y700-15ISK este un laptop de ultima generatie care se preteaza atat la o utilizare zilnica de tip office...
Review Laptop ASUS X556UB-XX040D – i7, gaming
Discutam azi despre unul din cele mai in voga notebook-uri la ora actuala: ASUS X556UB-XX040D. Laptop-ul Asus este ideal pentru...

1 Comment

Lasa un comentariu


Nume(required)

Adresa de email(required)

Pagina web

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.