TV Smart LED Samsung 138 cm, model 55MU6102 – review

Discutam astazi despre televizorul Samsung 55MU6102  LED de 138 cm, un TV cu performante foarte bune, imagini clare si sunet remarcabil. Este la un pret mai accesibil fata de modelul cu ecran curbat, in timp ce avantajele sunt similare. Sumarul accesoriilor livrate: cablu de alimentare fără împământare, doua cabluri adaptoare pentru audio / video și component (cele cu cablu jack, dar cu ma multe contacte, la unul capete), telecomanda cu tot cu baterii și slotul pentru cardul CI+.

Televizorul are tuner DVB-T și DVB-C si este nevoie de un astfel de card pentru decodarea canalelor care sunt contra cost, gen HBO, DigiFilm, etc.

Manualul de utilizare este destul de sumar pentru un SMART. Nu sunt explicate setarile avansate sau aplicațiile din HUB sau alte setari din gama software, se rezuma mai mult la detaliile cu privire la impamantarea aparatului si protectia la socurile de pe retea. Avem in cutie si un certificat de garantie international.

Dimensiunile sale sunt de 1242.6 x 718.4 x 63.2 de milimetri (W x H x D) fara stand si de 1242.6 x 787.5 x 310.5 de milimetri (W x H x D) cu stand, cu o greutatea totala de 16.5 de kilograme. Produsul este compatibil VESA 400 x 400, facandu-l usor de amplasat si pe un perete, daca iti doresti.

Verifica aici pret actualizat cu transport gratuit

Caracteristici, functii si tehnologii

Samsung 55MU6102 este un televizor de ultima generatie de tip smart ce exceleaza la capitolul performanta care va ajuta sa nu va plictisiti. Atunci cand programele tv nu sunt interesante, aveti posibilitatea de a naviga online, sau de a juca niste jocuri pe internet, recomandam in acest sens si achizitionarea unei tastaturi wireless dedicate pentru acest model.

Majoritatea celor care cumpara un astfel de televizor smart, obisnuiesc sa acceseze pagini populare precum Facebook, Youtube, Google sau site-uri cu filme gratuite. Este o varianta rapida, pe care, de obicei, o exercita pe un computer sau pe un smartphone.

Pentru conectarea televizorului la internet, aveti nevoie de un router wireless. Probabil ca deja detineti unul in casa si treaba se simplifica. Trebuie sa stiti ca televizorul poate functiona pe post de monitor, conectat la un computer. Pentru acest lucru aveti nevoie de un cablu HDMI.

Alta varianta pentru a va relaxa in fata televizorului este sa uploadati muzica, filme sau poze pe un stick USB, pe care sa-l conectati la televizor. Ati mai putea sa livrati la televizor, diferite fisiere, direct de pe smart phone.

Si telecomanda este una smart si aveti posibilitatea sa ii transmiteti si comenzi vocale.

Calitatea imaginii oferite

Samsung 55MU6102 este un televizor care se bucura de cea mai buna rezolutie descoperita pana in prezent. Ceva mai performant nu exista. Este vorba despre rezolutia 4K UHD, mult mai clara decat Full HD sau HD.

Ecranul este compus din 3840 x 2160 pixeli.

Avand un display cu diagonala generoasa de 138 cm, imaginile vor fi savurate mult mai bine decat in cazul unui televizor mai mic.

Culorile sunt clare si aprinse, cu detalii realiste si un contrast ireprosabil. Puteti modifica setarile imaginilor dupa bunul plac.

Sunet

La acest capitol Samsung 55MU6102 exceleaza . Este unul dintre televizoarele ce scot 20 W. Nu am intalnit televizoare la preturi mici, care sa depaseasca aceasta putere. Daca sunteti foarte pretentiosi si va doriti ceva mai mult, ati putea studia oferta unor sisteme home cinema.

Design

Pe langa performantele avansate, Samsung 55MU6102 beneficiaza si de un aspect placut. Este definit prin rame subtiri si un picior finisat ce-i ofera un aspect elegant si rafinat. Se potriveste in orice casa.

Concluzie

In finalul acestui review, este important de retinut cateva aspecte. Samsung 55MU6102 este un televizor cu diagonala generoasa, dar cu un aspect modern, delicat. Beneficiaza de cea mai buna rezolutie, descoperita pana la acest moment in industria televiziunii. Sunetul este clar si puternic, la cel mai inalt volum.

Se vinde cu un pret mediu, in concordanta cu performantele aparatului.

Articole similare
Black Friday 2018 eMag – 16 noiembrie – oferte actualizate
Incepem noua sesiune de Black Friday din 2018 – start in dimineata zilei de 16 Noiembrie. Dupa cum v-am obisnuit...
Review laptop Apple MacBook Air 13 cu procesor Intel® Dual Core™ i5 1.60GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel® HD Graphics
Discutam azi despre unul din cele mai performante laptopuri la ora actuala – Apple MacBook Air 13 cu procesor Intel®...
Laptop Gaming ASUS ROG GL553VE-FY022 – i7-7700HQ – configuratie de top
Laptop Gaming ASUS ROG GL553VE-FY022 este un device de ultima generatie extrem de apreciat printre gameri care folosesc laptopul pentru...